Vanha virsi

Vanha virsi
Elävän veden virrat. Evankeliumijuhlat Virroilla 2016.

tiistai 11. heinäkuuta 2017

Kesäkuvia reissusta

Miehelläni alkoi loma, mutta itse olen töissä. Vapaapäivinäni pystymme kuitenkin viettämään yhteisiä "minilomia". Teimmekin pienen reissun, johon sisältyi yhdet markkinat, mökkeilyä Keski-Suomessa ja vierailu eräässä keskisuomalaisessa seurakunnassa, jossa oli puhumassa eräs lähetystyössä oleva ystäväni. Ajomatkalla sinne näimme lisää Keski-Suomea, ja maisemat olivat upeat, kuten oli sääkin noina reissupäivinä.

Olen vaihteeksi kyllästynyt omiin juttuihini täällä blogissa, joten sopii hyvin laittaa nyt pelkät kuvaterveiset reissusta. Kevennystä kesän kunniaksi!

Vimpelin markkinoilla musisoi upea gospelbändi Wonderful Land, jota olemme olleet kuuntelemassa muutaman kerran ennenkin.


Tässä YouTube -linkki, josta löytyy yksi heidän esittämänsä kaunis laulu:  Sä olet Jeesus kallein aarteheni . Kuten kuvistakin voi päätellä, he esittävät musiikkia 1950-60 -lukujen tyyliin. Solistina taisi Vimpelissä olla eri henkilö kuin yleensä.
Mökillä. Vene on jäänyt vetämättä vesille, kun se siirrettiin talveksi tuohon.

Tämä lintu piti kovaa meteliä mökillä. Kimeää jatkuvaa piiii piii piii... Mikähän lintu se oli?
Mökkirannasta.

Saarijärvellä on Ranta-Kivi -nimisellä huoltoasemalla upea terassi.

Kyllä kelpasi nauttia jäätelöt ja kahvit siellä!


Vielä huoltoaseman terassinäkymiä.

Ystäväni Joanna on lähetystyössä Etelä-Amerikassa. Hän tekee vammaistyötä siellä.
Eilen kuvasin mökillä aaltoja. Nämä eivät ehkä ole parhaita kuvia, piti vain jotain valita kymmenistä otoksista tähän...
Tarkoitus oli mennä soutamaan, mutta kova tuuli esti aikeet.

Mökiltä pois lähtiessämme nappasin vielä viimeisen kuvan.
Siellä luonnon helmassa kauniissa maisemissa oli ihanaa levätä. Henkinen lepo siinä kyllä enemmän painottui; fyysisesti olisin tarvinnut varmaan enemmänkin lepoa. Mutta nyt ollaan kotona, tänään on vielä vapaapäivä ja aion levätä. Toivottavasti te muutkin löydätte levon ja virkistyksen hetkiä ja saatte nauttia Suomen kauniista kesästä!

6 kommenttia:

 1. Ihania kesäkuvia! Kyllä luonto hoitaa kummasti väsynyttä ja miten ihanaa, että olemme saaneet näin kauniin maan asuttavaksi. Siitä ei voi kyllin kiittää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä kesä ja Suomen luonto ovat ihania Jumalan lahjoja meille. Tulisipa vain tarpeeksi vietettyä aikaa luonnossa nyt kesällä.

   Poista
 2. Luonto on kyllä parantavaa, harmi vaan kun tuo punkkikanta lisääntyy, niin ei luonnostakaan pysty kesällä samalla tavoin nauttimaan :( Minuakin jo ilmeisesti puraisi pikkuinen punkki...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmillisia ne punkit ja varsinkin tuo että sinuakin sellainen puraisi! Itse en ole niihin törmännyt. Olen saanut rauhassa nauttia luonnosta.

   Poista
 3. Hienoja kesäkuvia! Kyllä luonnon helmassa niin virkistyy.

  VastaaPoista