Vanha virsi

Vanha virsi
Elävän veden virrat. Evankeliumijuhlat Virroilla 2016.

keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Pitkästä aikaa!

Pahoittelen pitkää hiljaisuutta. Olen huomannut sen lannistaneen jo sitkeimmätkin sivuilla kävijät! Eikä ihme tietenkään. Onneksi en ole pappi, koska heillä odotetaan olevan aina jotain sanottavaa (ja tietenkin mielellään uutta). Ja minulla ei vain ole aikoihin ollut mitään sanottavaa. En aina jaksaisi jakaa toisten ajatuksiakaan.

Tänään nautin aivan ihanan säteilevästä auringonpaisteesta, vaikka tuo kuva onkin jo aiemmin otettu ja silloin ei ollut niin kirkasta. Tuntuu että kevät tulee ja elämä voittaa - vihdoin!! Taas on yhden talven pahin vaihe ohitettu.

En vielä ole varma, mutta tuntuu kuin ehkä kilpirauhaslääkityskin jo tehoaisi, ainakin vähän - vai luulenko vain? Vai johtuuko se vain tuosta kevätauringosta? Eilen jaksoin koko päivän ilman päiväunia ja tänään olen niin pirteä, että voisin lähteä lentoon. No, tulevat päivät näyttävät, oliko tämä vain ohimenevää vai voisiko se jo olla pysyvää. Olenhan syönyt lääkkeitä vasta kahden viikon ajan, joista toisen viikon ajan isompaa annosta.

Löysin eilen kirjastosta kasan ihania kristillisiä romaaneja, joten kirjablogin puolella tulee olemaan juttua niistä lähiaikoina. Mikäs on ollessa, kun on hyviä kirjoja, kevätaurinkoa ja myös tulevaisuuden toivoa.

Nimittäin jo pitemmän aikaa on ollut vireillä myös yksi työasia. Se olisi aivan unelmieni työ, ja minun ja työnantajan välillä asia onkin jo selvä; kaikki riippuu vain TE-toimistosta, jonne minulla on aika ensi viikolla. Kyseinen työ kun vaatii tukea heidän taholtaan. Olen saanut lääkärinlausunnon, jolla saisin ennenaikaisen palkkatuen työkkärin harkinnan perusteella - ja mitäpä syytä heillä olisi estää minua sitä saamasta?! Eikö ole positiivista, kun joku haluaa töihin?

Siitä työasiasta kerron kuitenkin lisää vasta sitten, kun on jotain konkreettista työkkärinkin taholta. Nythän asia on vielä vähän keskeneräinen.

Kevätaurinkoa ja toivon näköaloja sinunkin päivääsi!

6 kommenttia:

 1. Olipa kiva kuulla uutisia sieltä:) Toivottavasti se työasiakin menee hyvin edelleen. Kyllä on mukavaa, kun valo jälleen voittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ihanaa, että valo aina välillä voittaa sekä luonnossa että yksityisen ihmisen elämässä. Ei sitä jaksaisi, jos aina olisi valotonta.

   Poista
 2. Kivoja, positiivisia asioita. Kyllä tuo lisääntynyt valon määrä selvästi piristää. Minullkin on nyt muutama työkuvio vireillä, joten ainakin kesän ajaksi on jotain tiedossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että sinullakin on työkuvioita vireillä, toivottavasti jotain mieleistä työtä. Valoisaa kevättalvea sinne!

   Poista
 3. Onpa mukavia uutisia. On hauskaa, että elämässä on aina välillä iloisiakin asioita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä elämässä tosiaan tarvitaan iloisiakin käänteitä ja onneksi niitäkin tulee :)

   Poista