Vanha virsi

Vanha virsi
Elävän veden virrat. Evankeliumijuhlat Virroilla 2016.

maanantai 20. helmikuuta 2017

Ei tarvitse pelätä

Kirjassaan Joka päivä Jumalan kämmenellä Juha Vähäsarja kirjoittaa 2. Aik. 20:12 jakeesta, joka kuuluu näin: "Me emme pysty vastustamaan tuota mahtavaa sotajoukkoa, joka käy kimppuumme, emmekä tiedä, mitä meidän pitäisi tehdä. Sinuun me katsomme."

Vähäsarja kirjoittaa näin:

"Rukouselämä herää horroksestaan, kun elämään tulee ahdistuksia, joista ei itse kyetä selviytymään. Olkoon se sairaus, kuolema tai minkä niminen hätä tahansa.
  Vastassamme oleva voima on näkymätön ja tahtoo suistaa meidät joka hetki epätoivoon ja epäuskoon. Siksi rukousta ei saa jättää huomiseen, vaan meidän on tultava Jumalan eteen säännöllisesti ja jätettävä itsemme ja toisemme ja kaikki asiamme Jumalan käsien suojaan.
  Hän lupaa puoleensa kääntyville avun kuten Juudan kuningas Joosafatille, joka pelkäsi vihollisen mahtia: 'Näin sanoo teille Herra: Älkää säikähtäkö älkääkä pelätkö tuota valtavaa sotajoukkoa, sillä tämä ei ole teidän sotanne vaan Jumalan.'"

Tämä teksti rohkaisi itseäni tänä aamuna, kun olen menossa tapaamiseen, josta koko lähitulevaisuuteni on kiinni. Olkoon tämä teksti rohkaisuna sinullekin, mikä ikinä onkaan elämäntilanteesi.

4 kommenttia:

 1. Minäkin luin tuon tekstin tänä aamuna:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä teksti :) Kuten Vähäsarjalla aina.

   Poista
 2. Rukous on valtavan tärkeää. On lohdullista tietää, että ihan kaiken saa jättää rukouksessa Herran haltuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on rukous ja mahdollisuus pyytää Jumalalta apua kaikissa tilanteissa!

   Poista