Vanha virsi

Vanha virsi
Elävän veden virrat. Evankeliumijuhlat Virroilla 2016.

maanantai 7. marraskuuta 2016

Pyhäinpäivän jatkoa

Pyhäinpäivämietteet vain jatkuvat. Järkytyin, kun äsken huomasin eräästä seuraamastani kristillisestä blogista, että sitä pitänyt Mummi oli nukkunut pois viime perjantai-iltana. Hänen poikansa siitä kertoi lukijoille. Kylläpä nyt suru-uutisia tulee sieltä ja täältä.

Itse seurasin hänen blogiaan vähän satunnaisesti, mutta hänellä oli hyviä ajatuksia, ja hän monesti jakoi tekstejä luterilaisista hartauskirjoista. Kun nyt luin hänen kuolinpäivän aamuna kirjoittamansa viimeisen blogipostauksen, hän siinä valitteli yskäänsä ja toivoi sen helpottavan. Näin hän todella parani kokonaan, mutta aivan toisin kuin olisi odottanut. Hän on nyt perillä ja hänellä on kaikki hyvin. Blogin lukijoille ja hänen läheisilleen tämä vain tietysti oli suuri menetys ja suru.

Tällaista se elämä on. Joku syntyy, joku toinen kuolee. Aikansa on kaikella auringon alla. Kukaan meistä ei voi tietää, kenen vuoro on seuraavaksi lähteä tästä ajasta. Mutta kun joku saa nukkua pois uskossa Vapahtajaan, meille ovat lohtuna Jeesuksen sanat, että se, joka uskoo häneen, ei ikinä kuole, vaan hän elää, vaikka olisi kuollut. Ja meidän rakkaamme elävät muistojen kautta aina meidän sydämissämme.

Meille, jotka tänne vielä jäimme, tärkeintä on pysyä Jeesuksessa, jolloin saamme elää ikuista elämää jo nyt ja jatkaa sitä sitten kerran, kun meidän vuoromme tulee mennä rajan yli.

3 kommenttia:

  1. Oli se minullekin ikävä yllätys, kun huomasin Mummin blogissa sen asian. Sieltä niin monesti minäkin lohdun ja rohkaisun sanoja etsin.

    VastaaPoista
  2. Nyt en ole varma, mutta voisiko olla sama mummi jota minäkin olen seurannut. Täytyykin käydä katsomassa. Hän pääsi taivaan kotiin Jeesuksen ja rakkaitten luo.

    VastaaPoista
  3. Sen blogin nimi oli Aamun ensimmäinen. Sama mummi varmaankin... Tuli kyllä aivan odottamatta tämä. Kylläkin kun olen lukenut hänen blogiaan vähän satunnaisesti, niin en tiedä oliko hänellä muutakin kuin se flunssa, josta hän viimeisessä postauksessaan kertoi.

    VastaaPoista