Vanha virsi

Vanha virsi
Elävän veden virrat. Evankeliumijuhlat Virroilla 2016.

sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Evankeliumijuhlilta

Kesä on suurten hengellisten juhlien aikaa. Tänä viikonloppunakin on ollut Kansanlähetyspäivät, Suviseurat, Evankeliumijuhlat ja myös vapaakirkon kesäjuhlat. Ainakin nämä. Itse olin eilen lauantaina Virroilla evankeliumijuhlilla, jossa teemana oli Elävän veden virrat. Juhlapaikka oli kaunis, koska se sijaitsi kirkon pihassa.

Siellä sää suosi - tosin ehkä vähän liikaakin, koska aurinko porotti, oli kuuma ja itse paloin melkoisen punaiseksi. Nestehukkakin meinasi vaivata. Mutta olihan se ihanaakin, kun aurinko helli juhlaväkeä, ja myös saimme olla Jumalan sanan hoidettavina ja rohkaistavina sekä tavata paljon ystäviä ja tuttuja. Tapasin jopa joitain henkilöitä, joita en ollut tavannut 10-20 vuoteen.
 Parasta itselleni olivat iloiset Siionin Kanteleen laulut ja myös Jumalan sana, joka todella osui maaliinsa. Miten puhujat osasivatkin puhua juuri siitä, mitä itse tällä hetkellä tarvitsin. Näiltä juhlilta oli hyvä lähteä takaisin arkeen, kun oli saanut tukevaa evästä matkalle mukaan. Todellista sanan ruisleipää. Toivon, että jokaisella olisi mahdollisuus tänä kesänä päästä joillekin hengellisille juhlille, koska kyllä ne ovat todella juhlaa kirjaimellisesti. Evästä sain myös siinä mielessä, että ostin painavan lastin kirjoja kotiin luettavaksi. Juhlien anti ei siis vielä päättynyt, vaan jatkuu vielä pitkään kotona kirjoja lukiessa.

Laitan tähän vielä joitain kuvia juhlilta.
Kolehtia siunataan. Tämä rivi oli aina vaikuttava, koska se oli paljon pitempi kuin kuvasta näkyy.

Lapsilla oli paljon vihreitä ilmapalloja. Mutta aina välillä niitä karkasi taivaan tuuliin...

Tässä koivun alla oli varjoisaa, mutta siirryin takaisin aurinkoon, koska siinä ei kuullut mitään, kun ihmiset juttelivat siinä takana...

Juhlaväkeä illalla Riemumessun aikana.

Juhlaportti.

4 kommenttia:

 1. Kesäjuhlat ovat kyllä kivoja. Nuorempana niissä tuli paljonkin käytyä. Jos olisi jossain lähellä niin menisin, mutta toiselle paikkakunnalle on vaikea mennä päiväseltään käymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauemmas ei tulekaan niin helposti lähdettyä, mutta nyt itselläni ei ollut kovin pitkä matka.

   Poista
 2. Kaunis, tunnelmallinen oli juhlapaikka. Ja parasta, että anti juhlilla juuri sitä mitä kaipasit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, juhlapaikka oli todella kaunis. Ja juhlat olivat joka tavalla antoisat.

   Poista