Vanha virsi

Vanha virsi
Elävän veden virrat. Evankeliumijuhlat Virroilla 2016.

keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

RaamatunlukupäiväkirjaTänä keväänä innostuin aloittamaan raamatunlukupäiväkirjan pitämisen. Ja tänä värityskirjojen luvattuna aikana siitä tuli enemmänkin, nimittäin raamatunlukuvärityspäiväkirja. Raamatun tekstien, virsien ja laulujen sanojen ynnä muun lisäksi piirtelen sinne aiheeseen sopivia kuvia ja väritän niitä.

Ja HUOM. En ole mikään hyvä piirtäjä, mutta omaksi iloksenihan sitä teenkin. Joten kuvat saavat ihan vapaasti luvan olla keskeneräisiä ja huonoja. Kuvien taiteellinen taso ei ole tässä se juttu, vaan Raamatun sana ja tekemisen ilo.

Itselleni kyseinen päiväkirja on ollut jo tähän mennessä mukava harrastus. On kiva tehdä niitä sivuja, ja jälkeenpäin taas on mukava selata päiväkirjaa ja löytää sieltä niitä Raamatun kohtia, jotka ovat viime aikoina puhutelleet. Voin suositella lämpimästi muillekin.

Ja vaikka omaksi ilokseni sitä teenkin, voin tässä näyttää joitain sivuja päiväkirjastani. Jokainen tekee omalla tavallaan - tämä on minun tapani.

Toivottavasti kuvista saa jotain selvää. Ainakin tässä läppärilläni ne näkyvät kovin vaaleina... Viimeksi minua on puhutellut tuo Jesajan kirjan 25. luvun jae, jossa sanotaan Jumalasta, että hän oli turvapaikka heikolle, pakopaikka kurjalle vaikeuksien aikana, suoja rankkasateessa ja varjo helteen tullen. Aivan ihana jae.

Kirjoittelemisiin ja piirtelemisiin. Siunausta sinun päivääsi.

4 kommenttia:

  1. Onpa hauska ja mielenkiintoinen idea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Idean muuten taisin saada, kun näin Facebookissa Bible Journaling-sivuja, joissa ihmiset olivat väritelleet Raamattujaan.

      Poista